fredag 19 mars 2010

I.N.S.O.M.N.I.A.


Hej.
Det regnar. Jättemycket. Så mycket att jag blev väckt av det. :/ Och det slutade lika fort som det började. Men nu är jag vaken och kan inte somna om.
Jag har ont i huvudet. Som vanligt. Och värre, jag har en knut i magen utan någon anledning som helst. Jag har en extremt negativ magkänsla just nu och den låter mig inte sova. Det känns inte ok.



Mitt internet har fungerat mycket dåligt de senaste dagarna och jag kan knappt logga in på msn, om ens 5 minuter. Den har blivit värre, innan var det bara att starta om allting men nu hjälper det inte, den vägrar bara fungera. Tror att jar mår så för att jag känner att jag vill prata med folk, min familj, min pojkvän, mina vänner och inte ens har en liten möjlighet för att göra det, det är det som ger mig en knut i magen. Känns som att det finns saker jag borde veta om och lika många (eller lika få) har jag att berätta.



Det är frustrerande och det gör mig nervös. Idag pluggade jag non-stop fr 13:00-19:00. Det är inte mycket egentligen, men det är de där jäkla medeltidstexterna. Det är väldigt hårt för ögonen och för tankarna. Efter ett par timmar är man blind, man kan inte läsa nåt längre allt är bara antingen suddig eller bara random färgfläckar. Antar att det är också därför jag får sådär huvudvärk mitt i sömnen, lol. För övrigt, har jag inte alls mycket att berätta, har bara haft väldigt mycket att plugga och ju mer man pluggar, desto mer inser man hur mycket man fortfarande har kvar...




Annars, kommer min söta lilla syster som jag saknar jättemycket på onsdag!! tihihi, så jag går här o räknar ner :P (Sim, eu sei que é lamechas, mas tenho de facto muitas saudades tuas e não fazes ideia o quão contente eu fico por [finalmente] vires "visitar-me" (olha o ego aqui) e eu poder passar um tempinho pessoal com a minha irmãzinha. Sim, eu sei, sou lamechas e mariquinhas e tudo o mais, mas olha. xB )



Gigantisk kram,

/CAT

I can
Not
Sleep. if
Only
My
Nerves could
Isolate my
Anguish

4 kommentarer:

JOSEPHINE sa...

Ååååh herregud vad söta bilder på er när ni var små. Har aldrig sett dig som liten, och du var ju gudomligt jättesöt!!

Annwyn sa...

Hahaha naww ^^ Roligt att de två barndomsbilder jag la upp är jag helt crazy, jag skriker med armarna upp i luften haha xD Så dum jag är. La just dem just för att jag tycker syrran ser otroligt söt och älskvärd ut :D <3

Neoiti sa...

oh essas fotos xD tao giras. eu tenho countdown no msn xD. gosto do niklas naquela xD

Annwyn sa...

Essa foto derrete-me o coração :D <3

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning