måndag 8 mars 2010

Gatukonsert i Alfama o familjedag

Hej hej!
Då var det måndag igen =P Har redan varit i skolan för en [helt fantastisk] paleografiföreläsning och om en timme ska jag dra på en arbetsintervju. Denna kommer att vara den andra arbetsintervju jag går till för PT Telecomunicações, alltså ett telefonbolag. Så då ska de bedöma min "argumentationsförmåga" det vill säga, de ska mucka gräl o se hur jag reagerar =P Nej, men det lär bli svårt, för jag måste övertyga dem att jag är en bra försäljare (det är jag inte, jag har för mycket empati gentemot kunden =P). Vi får se. Jag vill egentligen inte har det här jobbet - just doing it for the lulz (=€) - så jag ska försöka inte vara så nervös. :)

I lördags var jag i Alfama (<3) och träffade min polare Ragna som spelar i ett band, Urze de Lume. De spelar traditionell portugisisk musik, med portugisisk säckpipa ("gaita transmontana") och det var jättemysigt. =)(Jag vet inte om videon har ljud - lyckas inte se den i datorn, bara mobilen - men det går iaf att se nånting =P )

Igår, söndag, var jag hemma hos min kusin som vanligt och vi hade det trevligt:)

Så....bloggar igen lite senare efter intervjun (slakten) och berättar hur det gick!

Kram!

/CAT

2 kommentarer:

Neoiti sa...

ainda nao foste ver a minha mensagem no facebook

GAi sa...

Hey hey

how was the jobtalking, nervous, I don't think so. You are always cool and balanced. Do you have the job. I hope for you. Cross the fingers for you.

Greez

Chris

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning