fredag 5 mars 2010

Friday *Huzzah!*

Hello gott folk!
Ja, då var det fredag! Ska snart bege mig till skolan och analysera lite flera 1300-tals dokument. Igår träffade jag några klasskamrater för att göra den ena (den lättaste) tillsammans och det tog oss 4,5 timmar! En f-ing j-a A4 papper!
Och idag ska vi träffas igen för att göra en annan (svårare..) så vi är väl klara till kvällen =P(denna)

Och så vaknade jag inatt kl 4 med ett hemskt huvudvärk och det vill bara inte försvinna..Men jag tar inga huvudvärkspiller för detta känns inte som nåt vanligt värk, det känns som att jag har nån blodådra eller nåt som vill sprängas i skallen på mig..Skumt, i alla fall...(dricker kaffe och vatten se om det hjälper)

Blev väckt imorse kl7:30 av spanjorskan som skrek som om världen skulle gå under. Spanjorer gör sånt tydligen, det är som en hobby....Så då har jag varit uppe betydligt längre än vad som var tanken och nu ska spendera min fredag att läsa ett brev som jag inte förstår. Det är som att lära sig att läsa igen...(En helt vanlig restaurang i Spanien [El Tigre Bar de Tapas i Madrid])

För er som kan portugisiska, kan jag tillägga att mina klasskamrater är från Porto, Madeira respektive Azorerna. Det gör det något svårare att jobba, för alla har extremt rolig dialekt och att sitta o läsa ett dokument från 1300-talet högt MED dialekt gör vardagen mycket roligare... :P

Och det regnar....Ah, perfekt.

Återkommer senare när mitt huvud har sprängts ^^

Kram!

/CAT på sin 3:e kopp kaffe

2 kommentarer:

Neoiti sa...

ai que horror xD a tua cabeca nao vai explodir

Annwyn sa...

Nunca tive dores de cabeça assim, não percebo! É horrível, parece mesmo que tá tipo um gnomo dentro do meu crânio a dar pancadinhas com uma colher (lol) nas paredes (sim, porque agora tá oco depois de tar a ler sobre o celeiro do D. Dinis...)

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning