söndag 4 juli 2010

En dag.

En dag, är det mest troliga att du blir tråkig. Att du slutar gå ut på kvällen och dansa och att du börjar ta dig själv alltför seriöst. Den dagen, kommer du att börja använda grått och beige, be om att få sänka volymen på musiken och låta din gitarr samla damm. Du kommer att förvandlas till en politisk korrekt, socialt välutvecklad och ekonomisk medveten människa.
Du kommer att tro att du måste gå dit alla går och att du måste ha skjorta och slips varje dag. Den dagen, kommer du att sluta kyssas offentligt, dina resor kommer att göras från soffan och du kommer aldrig mer att sova utomhus. Det är officiellt.
Du kommer att komma till den åldern då du slutar vara den du var.

Du kommer att sluta sätta dig på någons famn och glömma hur man gör en pappersbåt. Du kommer bli smånervös om du inte byter bil vart fjärde år och få spel om hotellet du övernattar i inte ger dig kvalitetshanddukar. Du kommer att börja oroa dig över allt och inget och ändå inte göra något åt det för att "livet fortsätter" och "sånt är livet". Du kommer att säga "nej" oftare, du kommer att bli rädd oftare och du kommer att tycka att du inte kan, att du inte får, att du inte borde, att du skäms.
Du kommer att bli mindre lycklig.
Här får du en idé. När den dagen kommer, ignorera den.

[Utdrag ur en läskreklam. "När den dagen kommer, är det också troligt att du slutar dricka läsk". ;)]

/CAT

1 kommentar:

JOSEPHINE sa...

Alltså wooow. Jag känner verkligen i hela mig hur kroppen stretar emot. Den dagen kommer aldrig, alltså ALDRIG, att inträffa. Det är tur att vi känner likadant, att vi har samma kalender där den dagen inte finns överhuvudtaget.

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning