torsdag 1 juli 2010

Efter största bloggtorkan i bloggarnas historia, she´s back on the interwebz ^^

("men oj, lever hon?")

JA! Alive and kicking! :D

Som förväntad (av mig, då) kom det en sån där period där jag inte pallade blogga (sorry för den obefintliga förvarningen).
Men livet fortsätter här i Lissabon och jag rockar loss - inbillar jag mig själv om, förstås - på det nya jobbet (liar, liar, pants on fire) och i den nya lägenheten!

Ang.jobbet, började jag i måndags då i full fart och var en vandrande katastrof under hela dagen, så som första dagar brukar vara, överallt. Visar sig att jag inte bara tar samtal från Sverige utan från hela Norge också (samt Island och Färöarna, fast de har inte ringt än så länge [tack och lov] annars hade jag dött) vilket resulterar i minst sagt underhållande samtal. Fan att det står på kontraktet att de får obegränsat spela in alla samtal, jätteskämmigt jo.

Så har det gått lite sådär halvsnett, finns någon då och då som skriker på mig och så har dessutom fabriken ett monumentalt lagerbrist på massa linsvätskor och då blir folk pissed, och då menar jag verkligen pissed.
Det är roligt. "Jag vet att du bara är den som svarar i telefonen och att inget av detta är egentligen ditt fel, men jag måste dock säga att [insert 10-minute ranting and random shouting]."

För tillfället är jag den ENDA som tar emot Sveriges/Norges samtal, för den andra svensken är på semester. Som tur är kan en av danskorna ta några under min lunchpaus, så jag kan äta, annars hade jag inte fått det :P (för då hade man förlorat kunder, OoOoOooooh). Så ja, jag dör lite inombords varje gång det står på telefonen att det ringer från Norge men så väcks jag till liv när det kommer ett samtal från Skåne och då måste jag vara utan tvekan världens trevligaste telefonist. :P

Så, då var det det om linser och hela den skiten (en idag "ja, jag kan egentligen inte så mycket om linser..."..Som jag önskade att jag kunde säga "Åh, vad skönt! Det kan inte jag heller!" men det får man inte :S).

För er som undrar om mitt begränsad tillgänglighet på internet allmänt, jag jobbar från 07:00-16:00 och internetuppkopplingen är helt blockerat och ett försök till anslutning ger dig sparken,så det är ingen idé att ge sig på att kolla sina mejl - eller blogga för den delen. :P

Angående min nya lägenhet! Jag trodde inte man kunde bli kär i ett hus, men det kan man tydligen. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra (och helt själv dessutom, jag är den som oftast uppskattar sällskap i alla former [förutom kryp och insekter och reptiler och sånt] och situationer, men jag måste medge att det känns väldigt bra.

Nu är jag som vanligt glömsk, så jag fattas batterier till min kamera, så jag kan ta bilder, så ni kan få se den!! (jag var dock i 3 affärer idag men alla AA var slut..Tydligen är det flera turister i år än vad som förväntades, sa en snubbe, så det var därför de var slut) Men imorgon ska jag återigen på min quest efter AA-batterier.:P

För er som undrar, bor jag i Rua da Atalaia, Bairro Alto, och jag känner mig i världens centrum. Och det måste väl vara en bra känsla. :D (Jag berättar inte husnummer, för man vet aldrig vad som kan hända på internet :P)

Om jag ska berätta allting jag vill berätta blir detta inlägget lika stort som bloggsidan i sig, så då låter vi det vara, för stunden, utan jag tar det som det kommer, gradvist. :)

I brist på annat, här kommer en webcam bild på mig och en av mina två balkonger! :DHellu!!!


:D (Nu när jag väl började skriva här igen kommer jag skriva som bara den)

Hugsies!

/CAT

PS:

..................................There are no coincidences. There are, indeed, wtf-moments.

1 kommentar:

zeppelin sa...

WUHU! :D Awsome! :D

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning