måndag 19 april 2010

What a crappy, crappy day

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Urgh, nej, nu går jag och lägger mig - ja, jag vet att det är tidigt - för att jag vill gärna att tisdagen kommer :P Hoppas den kan bjuda på lite mer tur...För de nyfikna radar jag bara upp ett par småsaker ^^

- jag sov totalt 2 timmar och 10 minuter. kom hem fr skolan/ärenden kl21:00.
- bussen till skolan körde fel, chauffören typ sov eller nåt
- bussen som körde fel, vänder om - efter att jag hoppade av i ren panik för att hinna till nästa buss - DUSCHAR mig med äckligt regnvatten och chauffören gör en dum min (tom bromsar så att jag kan se honom ordentligt) som tolkades som "hej, märkte att du missade din nästa buss pga mig. like I care, shit happens"
- Ingen skrivare fungerade i skolan (hade hemtenta att lämna in,he..)
- Hamnade av misstag mitt i ett pensionärsbråk. 5 skrikande gamla gubbar och tanter (med käpp och överdoserade mediciner) är en underskattad naturkraft.
- man stämmer träff med någon (jag skulle hämta upp en tröja som jag köpte för att ge Susi som present för att hon varit en sån bra flatmate) och personen kommer 45 minuter sen
- en lärare avslöjar att salstentan kommer att döda (jag hade utvecklat mer, men det hade ändå inte varit relevant) och den som inte pallar med trycket "kan lämna det här klassrummet och inte komma tillbaka".
- tappade bort mina kaffepengar :(
- nu har både min mobil (bara meddelandena iofs) och mina headphones slutat fungera :( Ingen mer musik på bussen för att tysta bort de sura kärringarna och de skrikande bebisarna.

-etc etc etc och tro mig, listan kunde göras lång........
Plus så fyller en av mina kusiner år idag och jag har påmint mig själv så många gånger under dagen att jag ska ringa och gratulera, så glömmer jag det totalt när jag väl är hemma.... :/

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Urgh.Tack och lov, har inget allvarligt - eller knappt viktigt - hänt, men ibland kan vissa saker bara göra en så frustrerad. Jag klagar inte, inte alls, bara påpekar att det är nästan underhållande hur en 24-timmars period kan vara personifieringen av Murphy´s Law. Så, god natt! Hoppas ni alla sover gott så hörs vi imorgon! STOOOOR kram!! (jag fylls med kärlek när jag själv behöver den lol)

/CAT med hopp om en bättre morgondag (poetiskt va?)

:)

2 kommentarer:

Neoiti sa...

oh shit. esqueci me completamente que o joao fazia anos hoje. your monday sucked. don't worry, tenho phones pra ti xD

guida sa...

tadinha :((( tbem me esqueci do joao.....

Skicka en kommentar

 
Anpassad sökning